Trăim proorocirea lui Efrem Sirul

La început am fost un pic circumspecți! Un virus face ravagii în China și le încurcă planurile cu Anul Nou Chinezesc! Era în Asia, nu știam prea multe despre el, decât că este înrudit cu SARS, virusul care lovise tot în Asia, în 2008!

După câtva timp s-a propagat în Europa…ce să vezi, surpriză, în țara cu cei mai mulți români emigranți; Italia! După care a urmat nebunia cu venirea ”diasporei” în țară, minciunile cu testarea, scăparea lor din mână în toate localitățile din țară și începutul anulării drepturilor românilor, pe motiv de covid! Ușor, ușor, în toată lumea s-a trecut la închiderea oamenilor în case și manipularea lor prin televiziuni. Totuși, rețelele de socializare și blogurile au început să răsufle de manipularea și minciuna de care se folosesc absolut toate guvernele împotriva pământenilor! Se raportează morți de covid false, spitale suprapopulate, care, de fapt, sunt goale, în timp ce toate parlamentele au încetat să lucreze primind ordine de la un singur șef…deocamdată nu știm cine este acel șef, dar se va vedea foarte curând! E primăvara în toi, oamenii ar trebui să lucreze pământul, să producă hrană pentru iarna viitoare…dar, nu se poate acest lucru! În America, fermierii sunt disperați, au primit ordine să-și vândă animalele urgent și să oprească producția de lapte, carne, ouă! Ce ne pregătesc? O foamete care să ne transforme în zombie? În timp ce ei se vor retrage în buncăre și ne vor lăsa să ne devorăm? Sau vor ieși la timpul potrivit să ”ne salveze” punându-ne pecetea (nanocip, controlat prin 5G)?sf-efrem-sirul

Redau cuvintele profeției lui Efrem Sirul, despre vremurile din urmă, care sunt acum peste noi;

”LUAŢI AMINTE, FRAŢII MEI, LA COVÂRŞIREA FIAREI ŞI MEŞTEŞUGIRILE VICLENIEI, CUM DE LA PÂNTECE ÎŞI ÎNCEPE LUCRAREA: CĂ DUPĂ CE SE VA STRÂMTORA CINEVA DE LIPSA DE BUCATE, SĂ FIE SILIT A PRIMI PECETEA ACELUIA, PĂGÂNESCULCHIP,DAR NU PESTETOATE MĂDULARELE TRUPULUI,CI PESTEMÂNA DREAPTĂ,AŞIJDEREA ŞI PE FRUNTE, CA SĂ NU AIBĂ STĂPÂNIRE OMUL A SE PECETLUI CU MÂNA DREAPTĂ CU SEMNUL SFINTEI CRUCI, IAR PE FRUNTE NICIDECUM A SE ÎNSEMNA CUSFÂNTUL NUME AL DOMNULUI,NICI CU PREASLĂVITA ŞICINSTITACRUCE A LUI HRISTOS ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU. CĂ ŞTIE TICĂLOSUL CĂ, DACĂ SE VA PECETLUI CINEVA CU CRUCEA DOMNULUI, SE RISIPEŞTE TOATĂ PUTEREA, LUI ŞI PENTRU ACEASTA PECETLUIEŞTE DREAPTA OMULUI, CĂ ACEASTA ESTE CEA CARE PECETLUIEŞTE TOATE MĂDULARELE NOASTRE.ASEMENEAŞI FRUNTEA, CARE ESTE CA UN SFEŞNIC CE POARTĂ PE FAŢĂ FĂCLIALUMINII,ADICĂ SEMNUL MÂNTUITORULUI NOSTRU. Deci, fraţii mei, înfricoşată nevoinţă va fi tuturor oamenilor celor iubitori de Hristos, ca până în ceasul morţii să nu se teamă, nici să stea în moleşire când va închipui balaurul puterea sa în locul Crucii Mântuitorului. Că în acest chip va face ca Numele Domnului şi Mântuitorului nostru nicidecum să nu se pomenească în vremurile acestuia. Şi aceasta o va face, fiindcă se teme şi se cutremură, neputinciosul, de Sfânta Putere a Mântuitorului nostru. Că de nu se va pecetlui cineva cu pecetea aceluia, nu se va robi de nălucirile lui şi nici Domnul nu Se va depărta de la unii ca aceştia, ci îi va lumina şi îi va trage către Sine. Se cade să înţelegem noi, fraţilor, cu tot dinadinsul, că nălucirile vrăjmaşului sunt nemilostive şi fără de omenie. Iar Domnul nostru cu linişte va veni la noi, la toţi, ca să gonească de la noi meşteşugirile fiarei. Deci noi, ţinând neabătută credinţa lui Hristos, cu uşurinţă vom birui puterea tiranului. Gând neschimbat să ne câştigăm şi bună statornicie şi se va depărta de la noi neputinciosul, neavând ce să ne facă. Eu, preamicul, fraţilor, vă rog pe voi, iubitorilor de Hristos, să nu ne moleşim, ci mai vârtos să ne facem puternici cu puterea Crucii. Netrecuta nevoinţă este lângă uşi. Platoşa credinţei să o luăm toţi. Să scoatem cu dragoste din Izvorul cel dumnezeiesc nădejdile mântuirii sufletelor noastre – pe nezidita, zic, iubiţilor fraţi, Treimea cea de O fiinţă, Care este izvor ce izvorăşte viaţă. Dacă se va îngrădi cu acest fel de arme sufletul nostru, nu va fi călcat de balaur. ”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.