Noua înşelare a antihristului

România parcurge o perioadă neagră a existenţei sale ca stat creştin ortodox, din toate punctele de vedere; social, politic, administrativ. Vom spune că lumea întreagă e la fel, şi totuşi, la noi toate par să fie mai cumplite decât în orice parte a lumii, pare-se, cu ajutorul unei populaţii majoritar lepădate de credinţă şi lipsite de o minimă deschidere spre adevăr şi bun simţ, măcar….dacă de trezvie nu poate fi vorba! Cauzele sunt multiple; cincizeci de ani de comunism ateist, urmaţi de alţi treizeci de libertate în haosul emigrării, al desfiinţării oricărei norme morale, a batjocoririi istoriei, valorilor culturale care au stat la baza formării intelectuale a românilor, al jocului de-a alba-neagra cu minţile copiilor, cărora ba, li s-a introdus religia în şcoală, ba, s-a interzis, aşa încât ei au crescut la întâmplare, fără să arhiveze nimic valoros care să-i ghideze în drumul ce-l aveau de parcurs! O furtună de batjocorire a fiinţei naţionale, de dărâmare a oricărui pilon de sprijin pentru generaţiile tinere, s-a abătut neîncetat asupra noastră şi n-a fost nimeni (sau, aproape nimeni) care să iasă public şi să atragă atenţia că ne îndreptăm spre autodistrugere; nici profesori, nici preoţi, nici părinţi….nimeni!

Cei câţiva părinţi mărturisitori (dintre care mai trăiesc doar câţiva, risipiţi pe cine ştie unde) au spus ceea ce avea să urmeze, dar n-a avut cine să-i asculte, în afară de un grup mic de creştini care şi la momentul actual scriu, publică sau vorbesc despre Hristos, fără teamă şi fără reţinere!

Mai nou, există o mare înşelare, condusă de câţiva manipulatori (probabil, plătiţi) care ţine sute de mii de oameni pe platformele de socializare, făcându-le creierii zdrenţe cu fel de fel de ştiri false, filme false din care reiese că Trump va salva planeta! Lucru pe care el nu l-a spus niciodată cu gura lui. A spus că vrea America Great Again, treaba lui, e America lui! Dar cum să te declari tu patriot român, în timp ce te închini la Trump, care ne-a impus birul de cinci!!! CINCI miliarde anual, bani plătiţi armatei lui? Care ne-a impus să cumpărăm fiarele lui vechi şi ne-a luat petrolul din Marea Neagră pe gratis? Cum să fii atât de imbecilizat? Există pe acele platforme, slavă Domnului, câte un om care vine şi le spune că salvarea nu ne mai poate veni de la nimeni, în afară de Hristos, care este chiar acum la uşi; nu avem decât să ne deschidem sufletul şi mintea şi-l vom simţi acolo. Aceşti oameni, mărturisitori, şi ei, sunt batjocoriţi, alungaţi şi înjuraţi!

Ce speranţă de revenire a lor la un dram de bun simţ există? Nu ştim, dar ne rugăm pentru ei, pentru că asta ne este datoria primă în lumea aceasta; să ne rugăm, să ne smerim şi să ne pregătim!

Câţi dintre noi realizează ce fel de sfinţi părinţi cu darul de înainte-văzător, am avut printre noi?

Părintele Arhimandrit Iustin Pârvu a spus înainte de a muri că „mai e puţin şi vine urgia!” O vedem, a venit mai demult, dar acum s-a înteţit!

Părintele profesor Dumitru Stăniloaie a murit rugându-se şi vorbind cu Maica Domnului. Iată un fragment din rugăciunea acestui om trăitor în Hristos;

Maica Domnului, să ieşim de aici… Hai să ne sculăm… Maica Domnului, nu mai vrem să rămânem aici… Maica Domnului, nu mai vrem să rămânem aici… Maica Domnului, nu mai vrem să rămânem aici… Nu mai vrem să rămânem în somn… Până când să rămânem? … Până când să rămânem? … Până când să rămânem? … Nu mai vrem să rămânem aici… Nu mai vrem să rămânem aici… Nu mai vrem să rămânem aici…

Plini de har şi de adevăr…

… Vai, vai, vai… Vai, vai, vai… Vrem să ne sculăm… Plini de har… Avem şi noi haine… Avem haine… Doamne… Plini de har şi de adevăr… Plini de har şi de voinţa de a vorbi, şi de cuvântul adevărului…

Spune că nu mai vrem să rămânem aici….câţi dintre noi am pleca şi mâine? Şi, avem şi noi haine…. oamenii nevinovaţi, ucişi şi aruncaţi goi şi nespălaţi în saci de gunoi, vor avea haine date de bunul Dumnezeu!

9.Şi când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiaţi pentru cuvântul lui Dumnezeu şi pentru mărturia pe care au dat-o.
10.Şi strigau cu glas mare şi ziceau: Până când, Stăpâne sfinte şi adevărate, nu vei judeca şi nu vei răzbuna sângele nostru, faţă de cei ce locuiesc pe pământ?
11.Şi fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veşmânt alb şi li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puţină vreme, până când vor împlini numărul şi cei împreună-slujitori cu ei şi fraţii lor, cei ce aveau să fie omorâţi ca şi ei.
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul – 6 / 9-11
CU NOI ESTE DUMNEZEU!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.