Joaca de-a păstorirea

Lucrurile au luat o turnură accelerată, fie că vrem să acceptăm sau nu! Puţinii oameni care conştientizează grozăviile pe care le vedem zilnic, rar mai au cu cine să schimbe o vorbă despre iadul în care am intrat, uşor-uşor.

Ai vorbit înainte cu mult timp cu cei apropiaţi ai tăi şi le-ai spus cu dovezi venite de la medici specialişti, de la preoţi mărturisitori care aduc argumente din Scripturi, de la oameni care au plecat din sistem şi au curajul să spună ce se urmăreşte, de fapt, cu omenirea. Ai avut cel puţin pentru o clipă, impresia că te vor crede şi vor căuta ei înşişi dovezile care să-i ajute să-şi păstreze sufletul intact şi mintea curăţită de orice fel de înşelare, pentru că totul zilele astea este întors pe dos; răul este bine, demenţa este înţelepciune iar lepădarea este noua credinţă a noilor vremuri!

Iluzia ta a luat sfârşit în prima zi de Paşti, când unul dintre copii tăi te-a sunat şi în loc de „Hristos a înviat!” ţi-a spus că tocmai s-a dozat, făcându-te să simţi cum îţi fuge pământul de sub picioare! Tatăl lui a reacţionat ca un străin, spunând că fiecare e liber să facă ce vrea şi nu-l interesează pe el ce face fiul lui.

La nici două săptămâni, cel mai mic copil, de ziua lui îţi flutură pe sub nas hârtia de rapel, spunând că din greşeală a făcut asta!

Ieri, la Liturghie, afli că duhovnicul tău s-a dozat de Bunăvestire, cu tot personalul Bisericii!

Cum să procesezi aşa ceva_ De Bunăvestire un preot este plin de bucuria pogorârii Sfântului Duh asupra Maicii Domnului, în vederea înomenirii Fiului Lui Dumnezeu şi jertfirii Lui pentru salvarea sufletelor noastre!

E posibil să te duci, ca păstor de suflete să iei în tine doza care conţine celule de copii avortaţi şi, mai apoi să crezi că Domnul va mai coborî pe Sfântul Agneţ şi în Sfântul Potir când slujeşti tu?

Din cele ce ne-au spus vrednicii părinţi mărturisitori; Iustin Pârvu, Arsenie Boca, Paisie Aghioritul şi mulţi alţii, nu! Lepădarea preoţilor se va face în masă, vor deveni doar nişte slugi ale sistemului antihristic, aşa cum au devenit, de fapt, după sinodul tâlhăresc din Creta, unde s-au lepădat de Hristos şi s-au aliniat sataniştilor pentru a ne duce şi pe noi spre lepădare!

Au avut cinci ani de zile la dispoziţie să ne spună, măcar într-o cuvântare de după Sfânta Liturghie, că am fost trădaţi de jigodia masonică din fruntea BOR şi că vor urmări batjocorirea ortodoxiei şi a credincioşilor! Nu, ba, dimpotrivă, după unele spovedanii dădeau exemple (fără nici o legătură) că trebuie să fim buni, miloşi şi să acceptăm orice idei, chiar dacă vin şi de la alte culte care urăsc ortodoxia!

Lupi în blană de oaie, cu vorba dulce şi prefăcută care nu-i înghit pe părinţii mărturisitori, pentru că au făcut demult pact cu lepădăturile! La un asemenea popă eu nu mă mai duc să mă spovedesc; o voi face în genunchi şi în lacrimi în faţa icoanelor mele, acolo unde îmi spun bucuria şi necazul de ani de zile, acolo unde cer îndurare, aduc slavă şi mulţumire Sfintei Treimi şi Maicii celei Sfinte a Domnului Hristos!

Dumnezeu să-i ierte, mulţi poate n-au ştiut ce fac, iar noi să rămânem drepţi întru credinţa noastră că Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos nu ne va lăsa, nicidecum!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.