Vom fi întru Hristos, sau nu vom fi deloc

După prigoana comunistă din anii 50-60, au urmat douăzeci de ani de înşelare a omului prin oferirea locurilor de muncă, a locuinţelor cu apă caldă şi calorifere, preţul plătit fiind dezrădăcinarea de familie şi lepădarea de Hristos, pentru că noua viaţă citadină, la grămadă creştinii cu rătăciţii alcătuid noua clasă muncitoare ”liberă” de orice constrângere morală, pentru că avântul de-a munci şi-a construi o ţară industrializată se baza pe a-i deschide sclavului comunist drumul spre a putea face orice în timpul său liber; beţii, dezmăţ, avorturi. Ni s-ar părea puţin, perioada de douăzeci de ani când românul a fost ameţit de cap cu noile ”libertăţi”, dar, în fapt, a fost hotărâtoare pentru planul care avea să decurgă fulminant după anii 90, când, nemulţumiţi de prea puţinele libertăţi, oamenii visau cu ochii deschişi la ”minunăţiile” Occidentului, care Occident, fiind mulţumit cu ce-a făcut comunismul din naţia română din punct de vedere al dezrădăcinării şi lepădării de credinţă, a băgat de seamă că liderul comunist al ţării o luase pe arătură, în sensul promovării naţionalismului şi a valorilor populare, ceea le încurca enorm planurile de aruncare a planetei în lagărul noii ordini mondiale!

Aşa că l-au ”rezolvat” pe Ceauşescu, ameţind lumea că vor trăi în noua democraţie, exact aşa cum au visat ei (luaţi cu trei decenii în urmă din cocioabele cu closet în spatele casei, acum erau furioşi că li se dădea apă caldă cu program….curent, la fel…chit că mă-sa îl crescuse la opaiţ). Noua democraţie le-a dat la gioale cum nu se poate imagina; libertatea de-a pleca de acasă să fie sclavii vesticilor, la şters de funduri sau la prostituţie, sclăveală până la leşin şi locuinţe în cele mai mizere locuri. În ţară….partide, partiduleţe, firme şi firmuleţe, droguri de toate felurile, trafic de carne vie, dezmăţ arătat la televiziunile devenite slugi ale viitoarei îngenuncheri şi ucideri a umanităţii oarbe şi lepădate. Şi, ca totul să fie perfect în planul antihristului, la începutul mileniul trei i-au izbit cu tehnologia IT, care, dacă ar fi fost implementată în folosul omului, poate ar fi ajutat enorm umanitatea, pentru că fiind atât de mulţi, ar fi oferit posibilitatea economisirii timpului petrecut prin faţa ghişeelor, informării corecte şi utile a oamenilor, etc.! Dar, n-a fost să fie! Dependenţa oamenilor de noua ”minune” black mirror, s-a aşezat pe curiozitatea bolnăvicioasă de-a vedea….de-a căuta….de-a experimenta şi, ceea ce-a fost cel mai grav şi a dus la tâmpirea propriilor lor copii (actuala generaţie tânără) a fost bucuria cu care le-au pus în mână de la trei, patru ani, telefoane, tablete, declarându-i genii! În fapt, i-au lăsat să-şi coacă creierii şi să-şi veştejească sufletele curate în lumea virtuală (mincinoasă) a lui antihrist, prin pornografie, jocuri violente care dau dependenţă şi fel de fel de idei sataniste cu care aveau să formeze ”noua normalitate”. Totul, ţinut atent sub control de clasa politică vândută şi satanizată complet, care a luat din şcoli orice urmă de valoare a istoriei, literaturii sau creştinismului, culminând cu introducerea nenorocirii de ”educaţie” sexuală de la vârsta de trei ani, acceptarea căsătoriei între doi bărbaţi sau două femei, sărăcirea oamenilor, batjocorirea şi uciderea lor în lagărele contruite chiar pe banii lor, fostele spitale!

Le-au ucis părinţii anul trecut şi i-au aruncat în saci ca pe gunoaie, nespovediţi, neîmpărtăşiţi şi ei au tăcut, mulţi s-au bucurat că le-a rămas mai devreme decât sperau, un apartament sau o amărâtă de casă. La vremea când urlau ca dracii din iad ”vrem spitale, nu catedrale”, unde erau oamenii care se opuneau acestei blasfemii? Nu erau nicăieri, sau, dacă erau, numărul lor este prea mic pentru a fi luat în seamă. Imaginea din 10 august, luată cu o dronă şi ”scăpată” pe Internet de un ziarist, e cumplită…. ea arată, în fapt, cine guvernează actual pe aceste pământuri care gem de plânsetul celor care zac în el şi s-au jertfit pentru…..pentru ce?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.